top of page

Andreja Ninković

Kdo sem
 

Andreja Ninković, univ.dipl.socialna delavka, sem svojo karierno pot začela kot pripravnica na centru za socialno delo, nato v privatnem podjetju na področju zaposlovanja in iskanja prvih zaposlitev ter nadaljevala delo kot šolska svetovalna delavka na osnovni šoli in v vrtcu. Opravila sem strokovni izpit iz področja socialnega varstva ter vzgoje in izobraževanja.

Na področju vzgoje in izobraževanja sem pridobila znanja za izvajanje pedagoške supervizije in pridobila naziv šolski mediator. V okviru pedagoške supervizije vodim skupino pedagoških delavcev  ter izvajam mediacijo v šolskem prostoru. Sem svetnica. Sem specializantka managementa v vzgoji in izobraževanju.

and.jpg

Leta 2019 sem zaključila izobraževanje zakonske in družinske terapije ter enoletno stažiranje na Študijsko raziskovalnem centru za družino v Ljubljani. Od leta 2020 opravljam na Študijsko raziskovalnem centru za družino terapevtsko delo s posamezniki, pari in družinami pod redno supervizijo. Mojo profesionalno pot je zaznamovalo delo z ljudmi.

bottom of page